tiistai 27. elokuuta 2013

Masu vaivoja

Huhhuh. Siinäpä tiivistettynä tämän hetken tunnelmat. Tyttö valvonut toisinsanoen itkenyt nyt monta yötä putkeen. Äiti ja isimies saaneet 3 viime päivän aikana noin 6tuntia unta ja se alkaa tuntumaan. Tyttö itkee masuvaivoja ja siinä tuntee ittensä niin avuttomaksi kun ei muuta osaa tehdä kun paijata ja yrittää löytää hyvää asentoa.

Tänään aamulla, kun tyttö oli itkenyt jo 3 tuntia putkeen ilman mitään apua, alkoi myös äiti jo itkemään. Osittain väsymystä, osittain omaa osaamattomuuttaan. Ensimmäiset kyyneleet kun tippuivat tytön poskille, itku loppui kuin seinään, aivan kuin tyttö olisi ymmärtänyt, vaikka tiedän sen olevan mahdotonta.

Kävimme ostamassa apteekista distafyliä, joka on tarkoitettu vauvoille ilmavaivoihin. Nyt näyttäisi siltä, että pikkasen ehkä auttaa, tai sitten kuvittelen vain. Toivon kovasti, että siitä olisi apua. Onneksi huomenna tulee neuvolan täti, jos hän osaisi antaa muutamia vinkkejä.

Viikonloppuna on Kokkolassa venetsialaiset eli mökkikauden päättäjäisjuhla. On ilotulitteita ja esiintyjiä. Omat vanhempani ovat ihania ja lupasivat tulla vahtimaan tyttöä, jotta pääsemme isin kanssa hieman vapaalla käymään. He lupasivat myös kustantaa meille hotelli yön, jotta saamme univelkoja pois ja nukuttua yhden kokonaisen yön. Minä rakastan teitä! <3

Ja vaikka nyt hieman valitankin, niin päivääkään en vaihtaisi pois. Rakastan tuota pikkuneitiä, rakastan miestäni, rakastan olla äiti ja yleisestikkin rakastan omaa elämääni tällä hetkellä. Tytön syntymän myötä, siitä tuli täydellistä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti