sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Venetsialaiset

Nyt on venetsialaiset takanapäin. Omat vanhempani tulivat hoitamaan pikku neitiä ja äiti sekä isi kävivät hiukan juhlistamassa iltaa. Kyllä oli aivan kauheaa, kun lähdön aika sitten tuli. Äiti ei meinannut millään malttaa lähteä, kävin vain koko ajan pusuttelemassa tyttöä ja antamassa aina uudet heipat. Kyynel oli silmäkulmassa ja itkua siinä pidätteli. Lopulta kun malttoi lähteä, niin eihän se tyttö sieltä ajatuksista mihinkään hävinnyt koko yönä. Aina kun joku kavereista kysyi, missä neiti, hyvä etten alkanut parkumaan.

No äitin ja isin ilta meni hyvin. Hyvä seura niin miksei olisikaan mennyt. Mutta äiti saikin kapakissa allergisen reaktion (liekö alkoholista vai mistä) ja nyt tälläkin hetkellä näytän siltä kuin olisin botoksia tunkenut ylähuuleeni. Niice, no pian reaktion alettua päätimmekin lähteä mieheni vanhemmille. Siellä tämä äiti meni suoraan petiin, eikä herännyt kuin vasta 12 päivällä. Eli sain 9 tunnin unet, enkä voi muistaa koska viimeksi olisin nukkunut noin hyvin.

Nyt äiti kirjoittelee huuli turvonneena ja onnellisena kotona. Pikkuinen neiti leikiskelee sitterissä roikkuvilla leluillaan ja ähisee ja puhisee kun yrittää liikettä saada aikaan. Kovasti on vielä ilmavaivoja (mamma ei ollut nukkunut kunnolla viime yönä kun tyttö oli heräilly usein). Mutta nyt äitin huolena on, kun vatsa ei ole toiminut 5 päivään. Huomiseen mennessä jos ei ole toiminut, niin tämä äiti soittaa kyllä neuvolaan ja kyselee toimintaohjeita, kun koko ajan tyttö yrittää kuitenkin kakkaa punnata. Toivottavasti kohta vatsa toimisi.

Vaikka äitillä ja isillä oli kiva ilta, niin parasta on kyllä nyt kun saa olla kotona oman pienen ihmeensä kanssa ja kuunnella ja katsella hänen touhujaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti