maanantai 19. elokuuta 2013

Viikko täynnä

Meidän neiti on tänään 1viikon ikäinen, nopeasti se aika meneekin.
Neukkutäti kävi tänään kotivisiitillä. Painoa tytöllä tällä hetkellä 3210g, kun syntymähetkellä painoa oli 3080g. Eli paino noussut oikein hyvin ja tyttö muutenkin hyväkuntoinen ja tyytyväinen. Tyttö teki yllätykset myös neukkutädille, vaippa kun saatiin pois punnituksen ajaksi niin eikös neiti ala hymyilemään ja päästä pissat vaa'alle, tosin onneksi alla oli harso ja äiti sai nopeasti laitettua vaippaa alle.


Tänään myös käyty vaunuilemassa. Kohteena tällä kertaa oli isin työpaikka. Neiti nauttii täysin vaunussa olosta, nukahtaa heti kun liikkeelle lähdetään. Isin työpaikalla ihalijoita riitti, kyllä meitin tyttö osaa valloittaa sydämet. Lenkin aikana oli tytöltä päässyt isot puklut vaunuihin ja vaatteille. Vaatteet aivan puklussa ja märkänä, samoin vaunut.

Kotona ollessa ei tarvitse vaatetusta hirveästi miettiä, täällä on aivan järkyttävän kuuma. Jos neidillä body päällä, on se niskasta ja selkämyksestä aivan litimärkä. Joten nyt ollaan menty pelkällä vaipalla ja vilttiä varpaille, jottei vilustu. Paljon tyytyväisempiä ollaan näin. Sylissä olokin on hieman vaikeaa, kun on pienenkin ajan jälkeen aivan hiestä märkä, sekä äiti että tyttö.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti