lauantai 17. elokuuta 2013

Ensimmäistä kertaa

Hei, olen 19-vuotias nyt vajaa viikon vanhan tyttären äiti. Blogini on oma päiväkirjani meidän perhe-elämän arjesta. Blogin perustin, jotta vanhempani, sukulaiset ja ystävät pääsevät lukemaan meidän kuulumisiamme pitkienkin matkojen takaa.
Miedän "pikku lintumme" syntyi maanantaina 12.8 tähän maailmaan rikastuttaen vanhempiensa elämää. Osastolla olimme keskiviikkoon asti ja sitten suuntana oma koti. Yöt osastolla olivat hieman levottomia ja lintunen valvoi suurimman osan öistä. Onneksi osastolla oli mahtava henkilökunta ja järjestivät meille perhehuoneen, jossa mies pääsi auttamaan vauvan hoidossa. Kotiin päästyämme yöt ovat sujuneet paremmin kuin hyvin, lintu nukkuu jopa 4h pätkiä ja välillä saa olla äiti herättämässä, että syöttövälit pysyvät tasaisina.
Päivät ovat sujuneet hienosti ja vieraita on käynyt ihastelemassa vauvaa. Eilen olivat omat vanhempani, siskoni ja mummuni katsomassa vauvaa ensimmäistä kertaa enkä ehtinyt päiväunia torkkumaan, joten uni tuli illalla helposti. Teimme vanhempieni lähdön jälkeen lintusen ensimmäisen vierailureissun mieheni vanhempien luo. Alussa itketti turvakaukaloon meno, mutta kun auto pääsi vauhtiin, silmät suurenivat ja hymyä irtosi. Mummulassa lintu päätti järjestää mummulle kivan yllätyksen ja kakkasi vaipan läpi ja vaippaa vaihdettaessa pissasi mummun ja papan sänkyyn. Onneksi oli vaihtovaatteet mukana.


Illalla kotiin, hieman pesuja, haleja ja tissiä ja tyttö sekä äiti olivat valmiita nukkumaan. Isi tuli nukkumaan sitten hieman myöhemmin.


2 kommenttia:

  1. Voi vitsi, ihanaa et pidät blogia! Ja niin sulonen tyttö. Onnea ihan sikana koko perheelle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Mä en tiennytkään et sa aiot au pairiks, kuulostaa tosi kivalta :) Pääsee seuraan sunkin matkaa tätä kautta :)

      Poista