lauantai 24. elokuuta 2013

Kyllä isi osaa

Muutaman päivän tauon jälkeen hyvä tulla päivittelemään kuulumiset.

Pikkuisella ollut nyt muutama vähä huonompi yö takana, itketty masu vaivoja eikä mikään ole meinannut auttaa. Äiti ja isi kuljeskelleet ympäri asuntoa pienokainen sylissä ja yrittäneet saada ilmat vatsasta pois. Yöt on nukuttu huonosti, nukahtaminen on mennyt myöhään ja yöllä ollaan heräilty usein eikä uni ole tullut uudestaan.

Äiti alkoi olemaan jo niin väsynyt, että onneksi isiukko päätti aloittaa isyyslomansa niin saa äitkin päivällä vähän huokaista. Tai, jos vain malttaisi. Päivät kuluneet erilaisin menoin, joko ollaan kaupungilla käyty pyörähtämässä ja hoitamassa erinäisiä asioita (kuten kelan paperisodat) tai isovanhemmilla kyläilemässä. Isimies sai myös pyssynsä kuntoon, mutta taitaa mennä jokunen aika ennen kuin sitä pääsee testailemaan.

Ollaan saatu myös hyviä uutisia, isi pääsee koulunpenkille. 2.9 alkaisi isillä veneenrakentajan koulutus, joka kestää sellaiset 20päivää. Toivottavasti koulutus poikisi myös töitä, täytyy pitää peukut pystyssä. Olisihan se kivaa, jos pystyisi alkamaan laittaan rahaa säästöön ja haaveilemana siitä talon ostosta muutaman vuoden päästä. Ainakin siitä on mukava unelmoida.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti