keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Vauvoja, keiloja ja pullia

Ohhoh, yli viikko hurahtanut ilman mitään päivitystä. Kauheasti ollut kiireitä niin ei ole vaan ehtinyt eikä muistanut. Tähän tulee nyt pitkä teksti viikon tapahtumista.


Tyttöjen viikonloppu meni hyvin. Kävimme Nooraa ja Viiviä katsomassa ja kyllä siellä oli jo aika iso maha. Siellä on aina yhtä mukava käydä, saa rupatella "äiti-asioista", mitä ystävien kanssa tule samanlailla juteltua. Vain äidit ymmärtävät, mitä toiset äidit kokevat ;) 

Illalla sitten tulivat tytöt.Vaikka kaikki eivät suunnitelmista huolimatta päässeetkään paikalle, niin oli meillä silti hauskaa. Tehtiin tortilloja ja katsottiin sinkkuelämää 5. tuotantokausi. Ja tietenkin juoruttiin, juoruttiin ja juoruttiin. Oli kyllä hauskaa ja tyttökin oli niin nätisti ja nukahti hienosti.

Mies tuli lauantaina kotiin ja valitettavasti ilman lintuja, nooh, ensi kerralla sitten :) 

Sitten alkoikin odotus, Lotan kanssa sovimme että hän tulisi viikonlopuksi. Oli kyllä mukavaa nähdä siskoa ja saada lapsenvahti. Lotta kyllä rakastaa meitin Aavaa <3 Niin innokkaasti tytön kanssa leikki ja hoiti, ainoastaan kakka vaipat jäivät minun vastuulleni ;) Niitä ei Lotta pystynyt tulla edes katsomaan ku jo yökkäili :)


No tällä viikolla on pitänyt kiirettä. Ensinnäkin Noora synnytti ihanan tyttären maanataina. Kävimme neitoja katsomassa. Vaikka hieman rankan alun tyttö sai tähän maailmaan, niin silti erittäin tyytyväisenä nukkui äitinsä sylissä. Voi kun toinen oli pieni. Tyttö oli vain hiukan pienempi kuin Aava syntyessään, mutta näytti erittäin hennolta ja sirolta, varsinkin kun vertasi Aavaan tällä hetkellä. Vaikea kuvitella, että meilläkin on ollut noin pieni tytär ja vain 2,5kk sitten. Aivan hirveän nopeasti Aava on kasvanut ja kehittynyt. Tänäkin aamuna melkein kääntyi selältään mahalleen useampaan otteeseen, kädet tulivat vain hiukan eteen. Kyllä 160cm sänky on meille jo ahdas, kun tyttö valtaa valtaosan sängystä.

Kävimme myös maanantaina tyttöjen kanssa keilaamassa. Oli kivaa pitkästä aikaa keilata, ja ajan vaikutus näkyi myös tuloksessa :) Tyttöjen kanssa siinä tunti höpöteltiin ja keilattiin kunnes mummulasta tuli jo soittoa mieheltä. Tytöllä oli nälkä, eikä suostunut syömään tuttipullosta. Ainoastaan äidin tissi kelpasi. Eikun kamat nopeasti kasaan ja mummulaan syöttämään rakasta pulloposkeani <3


Koulutehtävät melkein valmiit, muutama juttu vielä ja tästä äitistä tulee ylioppinut (ylioppilas) lähihoitaja. Ja melkein unohdin, leivoin viime viikolla korvapuusteja ja ilmeisesti niistä tuli hyviä. Tai jos Lottaan on uskominen neljän pullan jälkeen :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti