keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Vauva "treffit"

Roosa ja Peetu tulivat tänään käymään! Ihanaa oli pitkästä aikaa nähdä ja kylläpä Peetu oli kasvanut viime näkemästä. Peetu on Aavaa kuukauden vanhempi ja hyvin nyt huomasi, kuinka paljon lapset kehittyvät noinkin lyhyessä ajassa. Oli kiva nähdä mitä kaikkea Peetu osasi ja mietiskellä että meitin neiti kohta perässä.

Tyttö kehittyy ja muuttuu koko ajan. Joka päivä jokellellaan ja hymyillään enemmän ja enemmän. Myös päänkannatusta harjoitellaan jo urakalla, ja hyvin se pysyykin jo pystyssä. Kohta sitä juostaan jo neidin perässä. Neiti alkanut viihtymään myös lattialla enemmän, ei tosin yksin 5 minuuttia kauempaa :)

Mies minua moitti kun unohdin viimeksi tänne mainita, että oli antanut minulle hemmottelu illan. Koko vartalo hieronta ja lopuksi vielä jalkakylpy/hieronta kovettumia poistavassa aineessa. Kyllä kelpaa :) love u darling ♡Ja osti se mies niin hienon potankin Aavalle jo valmiiksi ♥

Tänään sain vihdoinkin ristiäisten lahjapöydän siistittyä :) ja siivottua kodin muutenkin, kiitos Roosan ja Peetun vierailun.

"Sataa sataa ropisee, pili pili pom, pili pili pom. Nallen varpaat palelee, pili pili pom pom pom. Nallen varpaat palelee, pili pili pom." Lumi tullut maahan, eikä meillä ole vielä renkaita vaihdettu :s pitää vielä ostaa vanteetkin talvirenkaisiin ennen vaihtoa.... Eli me ei tytön kaa liikuta kun pakosta autolla ennen tätä...

Mutta nyt unten maille! Kauniita unia ♡ "zzzzzz"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti