torstai 17. lokakuuta 2013

Tyttöjen viikonloppu

Roope lähti tänään Järvelään mökille enonsa kanssa. Metsästys kausi on loppumaisillaan ja miehet halusivat vielä käydä viimeiset tipusensa ampumassa. Toivottavasti saavatkin, Roope meinaa kokkaa lihat todella hyvin. Ja toivoisin, että mies onnistuisi saamaan ukko metson, niin innokkaasti on siitä puhunu jo koko kesän ellei kauemminkin.

Mutta tosiaan, ukko lähti, naiset jäi. Nyt ollaan sitten lauantai iltaan asti Aavan kanssa kaksin. Tai no, ohjelmaa on kyllä ihan mukavasti jo tiedossa. Huomenna aamusta (jos yöllä ei ole pakkasta, kun en lähde leikkimään liukkaille auton kanssa, jossa ei ole talvirenkaita) mennään käymään morjenstamassa Nooraa ja Viiviä. Jos pakkanen estää aamun, siirräämme reissumme Viivin päiväunien jälkeiselle ajalle. Mitenköhän isoksi maha on kasvanut? :)

Ja huomen illalla pidetään kauan odotettu tyttöjen ilta. Tytöt tulevat yöksi meille ja suunnitelmissa olisi ruokaa, saunomista ja pelailua, pälpättämistä unohtamatta. Pitkään on tätä jo suunniteltu, mutta koskaan ei olla saatu koko porukkaa yhden katon alle, aina jollain on ollut muita suunnitelmia. Milloin meistä on tullut niin vanhoja, että tyttöjen illat pitää suunnitella ja varata kalenteriin melkeinpä kuukautta aikaisemmin?
Lauantai on vielä "vapaata", mutta suunnitelmissa olisi valmistaa ukolle ateria kotiutumishetkelle. Havajinpataa olisi aikomus tehdä, katsotaan miten onnistuu.

Mutta se viikonlopun suunnitelmista. Sain vihdoin tytön nukkumaan (eihän siihen mennyt kun pari tuntia, huhhuh). Rokotteen jäljiltä ollut kyllä erittäin kiukkuinen ja väsynyt tänään. Illathan meillä on aina hankalia, tyttö yrittää aina taistella unta vastaan viimeiseen asti. Anteeksi naapurit, mutta huutoa meillä on melkeinpä joka ilta siitä 6-7 väliltä 8-9 välille. Itsekkin aika väsynyt aina nukuttamisen jälkeen, välillä kun tytön saa vihdoin nukahtamaan niin itseltä tulee itku.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti