maanantai 14. lokakuuta 2013

2kk neuvola

Tänään oli neuvola päivä :) tyttö kasvaa oikein hienosti, painoa on tällä hetkellä 5280 grammaa, pituutta 55,4cm ja päänympärys 39,5cm. Melkein kilo oli tullut viime neuvola käynnistä :) Aava sai myös rotarokotteen ja hurmasi neuvolatädin.

Ihon kunto hieman huonona, tai lähinnä kasvojen iho. On todella kuiva ja hilseilee sekä pientä punaista näppyä. Nyt tuli käsky öljyillä ihoa aamuin illoin ja jos ei auta niin käydään lääkärin juttusilla. Oli puhetta myös allergian mahdollisuudesta, joten huomenna alkaa viikon maidoton kuuri ja kokeillaan menisikö ihottuma sillä. Jos ei auta niin kokeillaan viljatonta ja srn jälkeen kanamynatonta. Toivotaan että alkaa nyt auttamaan.

Ja nyt hehkutusta: Aava nukku ekaa kertas 2-3 viikkoon kunnon päikkärit. Ennen päivisin ottanut vain muutamat 10 minuutin torkut niin tänään veti hirsiä 2,5 tuntia putkeen! :) olisikohan rokotteella vaikutusta? No saimpahan tehtyä 2 koulutehtävää valmiiksi ja valmistumunen alkaa näyttämään paremmalta. Toivottavasti tyttö nukkuu yölläkin hyvin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti