tiistai 19. marraskuuta 2013

3kk neuvola

Pientä päivitystä taas. On kirjoittelut jäänyt vähemmälle, kuten myös yöunet. Tyttö alkanut heräilemään öisin 4-5 kertaa syömään. Eli omatkin unet ovat jääneet todella vähäisiksi. Nyt tästä syystä eilen illalla aloitettu kokeilemaan vellejä yötä vasten. No eihän meidän neiti suostu pullosta syömään niin eilen meni velliä sellaiset 10ml. Tänään sitten sekoitin sitä äidinmaitoon niin johan meni sellaiset 40-50ml velli/äidinmaito sekoitusta alas. Toivottavasti nyt unet olisivat hiukan pidempiä.


Kävimme viime viikon maanantaina neuvolassa. Tässä neuvola kuulumiset ja suluissa 2kk neuvolan saldo:
Paino 6000g (5280g)
Pituus: 58,1cm (55,4cm)
Päänympärys: 40,9cm (39cm)
Tyttö sai rokotteet ja hui kauhistus sitä huutoa. Oli kuin maailmanloppu olisi koittanut. Onneksi rauhoittui kun pikkasen käveltiin ja hyssyteltiin. Ihoon sai nyt määräyksen laittaa hydrokortisonia viikon kuurina, jos auttaisi kuivuuteen. Nyt ollaan viikko sitä käytetty ja hyvin on auttanut. Nyt viikon tauko ja jos palaa ihottuma niin yhteyttä neuvolaan niin käydään lääkärin luona hiukan aikaisemmin.


Lauantaina oli ensimmäinen vauvauinti kerta. Aava nautti kyllä todella paljon. Ohjaajat kehuivat, kuinka hieno tyttö on. Kannattelee päätään todella hyvin ja katsellaan seuraa tapahtumia, ei heti kuulemma uskoisi 3kk:n ikäiseksi. Melkein päästiin jo kannuttamaan, mutta sitten iski nälkä ja lähdimme muutamaa minuuttia aikaisemmin pukuhuoneisiin lopettelemaan.

Tänään laitoin joulupostikortit tilaukseen. Tilasin Ifolorilta Aavan kuvilla varustetut joulukortit ja kyllä niistä tuli hienoja. Samalla tuli tilattua 100kpl valokuvia ja joululahjoja. Nyt on jo puolet lahjoista ostettu, enää vaan paketointi ja loppujen lahjojen osto. Pitäisi varmaan alkaa laittamaan kotiakin jo pikkuhiljaa joulukuntoon, vaikka nythän on vasta marraskuun puoliväli, mutta odotan vain jo innolla Aavan ensimmäistä joulua.




Ja ainiin, yo-tulokset tulivat. Tästä äidistä tulee ylioppilas 5.12 ja lähihoitaja 20.12. Kyllä siinä oli urakkaa, 4 vuoden opinnot 3,5 vuoteen ja lapsenkin sain siinä välissä. Ei se helppoa ollut mutta nyt saan kyllä olla ylpee itsestäni ja saavutuksistani. Huhhuh, nyt neidin viereen nukkumaan ja täyttämään univelkoja. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti