perjantai 29. marraskuuta 2013

Päivitystä

Heipsan taas! Hiljaiseloa ollut ja vaarin vihjailuista nyt päivitän tänne :)

10 päivää päivityksestä ja siinä ajassa on kaikenlaista tapahtunut. Mutta ei kuitenkaan mitään kauhian kummoisia.Vauva uinti jatkuu ja neitin tykkää siitä hulluna! Eka sukellus tehtiin ja sukelluksen jälkee neiti hymyili niin nättiä hymyä :) Ei säikähtänyt ollenkaan! Meidän oma vesipeto ja huomenna uusiksi!

Tilasin ifolorilta kuvia ja ne tulivat (joukossa muutama joululahjakin, mutta se pysyykin salaisuutena kenelle ja mitä ;)) Joukossa oli kuvia raskausajalta ja Aavan ensimmäisistä kuukausista. Kaikkiin muihin kuviin olin tyytyväinen, mutta kaikki ristiäisistä otetut kuvat ovat jotenkin huonolaatuisia :/ Sääli :/


Sosiaaliohjaajan luona käyty juttelemassa tuloista ja todennäköisesti saamme toimeentulotukea nyt ainakin loka-, marras- ja joulukuun ajalta. Toivottavasti :)

Sunnuntaina teimme reissun Ouluun tapaamaan muita elovauvoja ja heidän äitejään. Oli todella mukava reissu! Junalla mentiin ja hieman rupesi Aavaa harmittamaan 1,5 tunnin jälkeen. Onneksi uni tuli pienen laulutuokion jälkeen. Asemalla meitä odottikin Janika, joka vei meidät poikaystävänsä perheen luoksi kunnes mammatapaaminen alkoi. Kello 14.00 menimme sitten tapaamiseen, jossa oli 5 muuta mammaa ja lasta. Hauskaa oli! Illalla palasimme kotiin ja juna oli melkein 1 tunnin myöhässä, meinasi jo sekä äitiä että tyttöä ruveta tympäsemään...



Mitäpä muuta, no huomenna Kokkolaan ensin uimaan ja sitten äiti lähtee illalla juhlistamaan "tyttö"porukalla pikkujouluja. Ensin hyvää ruokaa ja sen jälkeen katsotaan minne jalat vievät, todennäköisesti jonnekkin tanssimaan.


Ensi viikolla sitten juhlistetaankin yo-lakkia ja omat vanhempi ja sisarukset tulevat Kokkolaan, ei malttaisi odottaa! Mukava nähdä taas pitkästä aikaa. Nyt lapsentulon myötä huomaa, kuinka harmittavaa tuo pitkä välimatka on ja kuinka ikävä tulee nopeammin.

Mutta nyt pesemään meitin paukkuneidin peppua! Sellaista ääntä ainakin tuosta lattialta kuuluu! ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti