sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Isänpäivä

Hyvää isänpäivää kaikille isille!

Meidän isänpäivä alkoi aamulla 9 jälkeen aamiaisella vuoteeseen. Sämpylöitä (kera juusto, meetvursti, tomaatti ja kurkku) sekä tuoremehua ja kahvia. Näytti maistuvan. Lahjaksi olimme Aavan kanssa väsänneet taikataikinasta taulun isille ja käyneet kaupasta ostamassa kolmet bokserit, kun raukan bokserit muistuttavat hameita enemmän kuin boksereita=niin hajalla :)

Tässä meidän tuotoksemme <3

Iltapäivästä siirryimmekin miehen vanhempien luokse nauttimaan kolmen ruokalajin lounaasta. Nams, alkuruuaksi oli kylmäsavulohta tuorejuustolla, pääruuaksi perunamuusia, hirvenlihapullia, kastike sekä puolukkaa ja jälkiruaksi Daim-marenki kakku. Kyllä maistui. Noora, Jussi ja vauvakin tulivat ja kyllä oli neideillä koko eroa, paitsi jaloissa jotka olivat molempien korteissa suunnilleen samankokoiset. Loppuillasta vielä käymään Roopen isovanhemmilla kahvittelemassa ja kotiin rauhoittumaan Titanicin pariin, tai no mies pelaa GTA 5:sta :)

Meidän pieni potilas <3

Viikkoon on taas mahtunut. Ollaan sairasteltu, mutta nyt jo toipumaan päin. Roope ja minä kärsittiin ihan kuumeesta räkäsyyden lisäksi, mutta Aava selvisi "onneksi" vain räkäisyydellä. Suolatippoja sekä suppoja tytölle mennyt oloa helpottamaan ja kyllä niistä oli selvää apua.

Tämä tyttö myös repäisi ja värjäsi hiuksensa, ekaa kertaa elämässään. Crisse ja Janika tulivat perjantaina ja laittoivat tukan uuteen uskoon, tämä neiti ei ole enää blondi vaan brunette. Ja kauhistuneille, itse ainakin pidän näistä oikein paljon.

Ennen
Jälkeen
Perjantaina kävimme myös juhlimassa ystävämme Emilian 20 vuotista taivalta. Hyvää ruokaa ja seuraa, vaikka ilta vähän lyhyeksi jäikin kun lähdimme nukuttamaan meidän pientä nuhanenäämme. Paljon Onnea Emilia! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti