keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Muuttolaatikoita

Muuttotouhua, miten tätä tavaraa aina kertyy nurkkiin? Tuntuu ettei koskaan lopu. Saatiin vihdoinkin muuttolaatikoita niin on päässyt pakkaamaan. Loppuu vaan tila kesken mihin valmiit laatikot ja pussit voi sijoittaa.

Lauantaina käytiin miehen serkun kihlajaisissa ja kyllä tyttöä ihasteltiin. Paljon sai kehuja ja ihailuja osakseen ja ihmekkös tuo kun niin nättinä oli. Nyt on tosin naamaan ilmestynyt hormoninäppyjä ja tytön naama näyttää teini-ikäisen naamalta pahimpina akne kausina. Onneksi ei näytä tyttöä häiritsevän.

Ilmavaivoista ollaan kärsitty, tytttö piereskelee välillä kuin vanha mies. Ja hajukin on sen mukainen. Ja kun sitten tavaraa tulee, niin sitä myös tulee ja kunnolla. Ei vaippa riitä. Nyt ollaankin sitten siirrytty jo 2 koon vaippoihin, kun 1 koko on jo niin nafti ja ei meinaa enää riittää imukyvyltään.

Myös ylioppilaskirjotusten ensimmäinen koe, englannin kuuntelu takana. Ja no, olisihan se varmaan paremminkin voinut mennä, mutta odotetaan ja katsotaan tulokset. Ja eihän tuo maailma loppu ole.
Huomenna onkin tytön 1kk neuvolalääkäri. Saadaan tietää miten tyttö on kasvanut. Tosiaan, maanantaina tuli tytölle ikää 1kk, mihin tämä aika menee? Tyttö kasvaa aivan hirveää vauhtia. Vaipat jää pieneksi ja tänään totesin että ulkoiluhaalari on aivan liian pieni, ja se on kokoa 50cm. Myös monet 50cm bodyt ovat jo syrjään menossa muuton yhteydessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti