maanantai 16. syyskuuta 2013

Muutoksia

Oma tupa, oma lupa. Lauantaina päästy vihdoin ja viimein muuttamaan! Tätä on odotettu. Asunto on aivan ihana, kunhan saamme viimeisetkin tavarat paikalleen ja muutamat asiat odottavat meitä vielä kaupassa.

Tavaraa on paljon (kirpparille menee noin 3-4 laatikollista tavaraa ja silti tätä riittää, onneksi on iiso vaatehuone jonne mahtuu roinaa ja vielä varastokin.

Roopellekkin löytyy tupakkiseuraa- naapurissa asustaa ainakin 5 kissaa, jotka ovat ihmisläheisiä. Täytyy vaan olla tarkkana kun tyttöä nukuttaa ulkona että laittaa suojat kunnolla.

Meiltä hajosi tosiaan tietokone viime viikolla ja kiitos vanhempieni, saimme tänään onnksi uuden. Ostettii siinä samalla meille molemmille uudet puhelimet (jolla nyt tätä kirjoittelen).

Tyttö jakselee hyvin, kasvaa kovaa vauhtia. Liaankin kovaa jos minulta kysytään. 1kk neuvolassa oli painoa 4330g, pituutta 51cm ja päänympärys oli 37,5cm. Melkein samoissa mitoissa kun mies syntyessään. Painoa oli 2 viikossa tullut yli 700g lisää eli hyvin kasvaa maidolla.

Tytöstä on tullut myös seurallisempi. Hymyilee kun juttelee, laulaa tai leikkii tytön kanssa ja hieman on myös ensimmäisiä jokelteluja tullut kuuluviin. Niskaa yrittää kovasti nostaa ja kyljeltään kääntyilee mahalleen tai selälleen. Yksi yö oli jopa ryöminyt mahallaan n20 cm ylöspäin sängyssä. Hui!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti