perjantai 6. syyskuuta 2013

Kiire

Aloitetaanpa kertomalla että vatsa toimi vihdoin monen päivän tauon jälkeen pikkuisella. Ja kun taukoa oli ollut useampi päivä, niin sitä tavaraa sitten tulikin sen edestä. Tyttö oli hiuksia myöten aivan ulosteessa, myös äiti sai kokea osansa, mutta pääasia että vatsa toimi.

Tiistaina käytiin tytön kanssa lukiolla kuuntelemassa yo-info ja siitä jäätiin matikan tunnille, josta sai hieman motivaatiota kirjoituksiin lukuun. Ja tyttö sai valtavasti ihalijoita. Eilen kävimme sitten myös sotella, jossa äiti viimeisteli palapelinsä loppuun eikä tyttö jäänyt yhtään vähemmälle huomiolle sielläkään. Aikamoinen sydäntensärkijä.

Olenkin unohtanut tänne mainita, saimme Kälviältä rivitalo kolmion ja muutto olisi ensi viikon perjantaina, iiiiks! Tänään vasta ensimmäiset laatikot pakattu, saa nähä kuinka hoppu tulee ensi viikolla. Ollaan todella innoissamme, asunto on siisti (juuri maalattu) ja ainoastaan tiskikone puuttuu, minkä kyllä hankimme viimeistään veronpalautuksista. Tälläisinä helle päivinä sitä odottaa entistä enemmän, täällä on meinaan kuuma! Tyttö vaipoissa kun hikoilee muuten niin paljon, onneksi enää viikko.

Öistä on vihdoinkin tullut vähän rauhallisempia, tyttö saattaa nukkua jopa 5-6 tuntiakin nykyään putkeen. Illat tosin saattavat olla välillä hankalia, toissailtana tyttö itki reippaan 2 tunnin ajan eikä mikään auttanut tai kelvannut. Lopulta otin tytön kainaloon ja suihkuun, jossa rauhoittui ja nukahti lopulta.

Ja niin, keskiviikkona äiti kävi lääkärissä. Lääkäri sitten totesi kohtu- ja virtsatietulehduksen, jippijajei... Nyt sitten kaksi antibiootti kuuria päällä, toivotaan että helpottaa. Oireet olivat inhottavia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti